Evliya Çelebi Ortaokulu

Belgegeçer : 0.322.3430303
WEB https://saricamevliyacelebioo.meb.k12.tr
Adres : Gültepe Mah. Reyyan Cad. 308 Toki Konutları Sarıçam / ADANA
VİZYON : ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARI YOLUNDA MUTLULUK İÇİNDE YÜRÜTMEK.
MİSYON : Demokrasiyi benimsemiş, hoşgörülü, özgür ve barışçıl, kendine güvene, düşündüğünü ve hissettiğini en iyi şekilde ifade edebilen, tarihine ve değerlerine önem veren, bilimsel düşünceye sahip, teknolojiyi takip edebilen, yabancı dilin önemini kavramış, fiziksel ve ruhsal olarak mutlu bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2021-2021 Eğitim öğretim dönemi 2 Fen Lisesi,2 Sosyal Bilimler Lisesi ve 7 Öğrencimiz Proje okulları kazanmıştır.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08.30 - 14.50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer (Kömür) klima
Servis : Menekşe ve Bayramhacılı öğrencililerimiz taşıma kapsamında,ayrıca özel 3 servis bulunmakta.
Ulaşım : Okulumuzun bulunduğu yerleşim yerine hem belediye otobüsleri hem de özel halk minibüsleri çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Çatalan Yolu istikametindeki Memur-Sen TOKİ konutları içerisinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 25 km, İlçe merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021-2021 Eğitim öğretim dönemi 2 Fen Lisesi,2 Sosyal Bilimler Lisesi ve 7 Öğrencimiz Proje okulları kazanmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : Voleybol ,Masa Tenisi ve Futbol Kurslar devam etmekte
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4001 Projesi
Proje Çalışmaları : Sıfır Atık Projesi yürütmekte